Toni Grecu, despre cum a scăpat din incendiul de la Matei Balş: «O cursă sufocantă, prin faţa unui spital arzând»

30 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

Internat la etajul al doilea al clădirii Pavilionului 5 de la Institutul ”Matei Balş“, care a ars vineri dimineaţa, Toni Grecu a relatat cum a decurs evacuarea sa.

Toni Grecu, despre cum a scăpat din incendiul de la Matei Balş: «O cursă sufocantă, prin faţa unui spital arzând»

”Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit.

Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a declarat Toni Grecu la Ştirile PRO TV.

Internat în urmă cu două săptămâni, din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2, Toni Grecu a fost transferat vineri dimneaţa la Spitalul Sfântul Pantelimon. Soţia sa a aflat despre incendiu de la televizor.

Am fost trezită de nişte sms-uri ale unor prieteni, am deschis televizorul şi în momentul acela se spunea că incendiul a izbucnit la pavilionul 5, unde ştiam că e internet.

L-am sunat imediat şi mi-a răspuns, era foarte speriat, părea foarte afectat de ce s-a întâmplat, dar mi-a zis că e înconjurat de medici la urgenţe şi că se ocupă oamenii de el, că e pe un pasticat cu COVID-19, acesta necesitând tratament cu oxigen, a spus Cristina Grecu.


CLICK - Follow us on Google News