Un amic explică motivele de divorț ale lui Toni Iuruc: 'E bărbat, ce să facă? Să zboare mereu prin toată lumea după ea ca să simtă că are nevastă?'

14 Sep 2022 | scris de Anita Raicu

”Suntem doi oameni normali, nu căutați senzaționalul că nu e, am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, suntem în relații normale”, a declarat Toni Iuruc, imediat după ce și el și Simona Halep semnaseră documentele care consemnau divorțul lor.

Un amic explică motivele de divorț ale lui Toni Iuruc: 'E bărbat, ce să facă? Să zboare mereu prin toată lumea după ea ca să simtă că are nevastă?'

Și totuși mai există, dacă nu iubire, măcar senzațional! Și încă unul venit din tocmai din partea celui care îndemna media să nu-l caute, Toni Iuruc.

Probabil deranjat de imaginea publică, șifonată de cel de-al treilea divorț prin care a trecut, fostului soț al Simonei Halep îi ia apărarea un prieten, unul anonim desigur, care a explicat motivele divorțului.

Unele extrem de volatile, pentru că Simona Halep nu s-a apucat să călătorească prin lume fix după ce s-a măritat cu domnul Iuruc, o făcea de multă vreme și cu mare succes, atât sportiv, cât și financiar.

Simona a declarat mereu că-și dorește o familie, copii, dar că va alege ca acest moment să se întâmple în viața ei atunci când va simți că nu mai poate face performață în tenis.

Și aceste lucruri le-a declarat cu mult înainte ca domnul Iuruc să-și fi dorit să fi rămas la cratiță și făcut copii, deci, în principiu, și el ar fi trebuit să le cunoască. 

”Toni e extrem de gelos și nu doar asta, dar chiar a simțit că e timpul să fie într-adevăr o familie, cum să facă și ei copii, dacă ea era mai mereu plecată? N-a mai rezistat.

Plus că mereu Simona era numai cu bărbați după ea, o echipă întreagă, iar lui nu i-a plăcut, i-a zis: ori stă mai mult pe acasă, ori își vede fiecare de viață!

Și, la urma urmei, e bărbat, ce să facă? Să zboare mereu prin toată lumea după ea ca să simtă și el că are nevastă?”, a povestit o persoană din anturajul lui Toni Iuruc pentru exquis.ro.


CLICK - Follow us on Google News