Tora Vasilescu, factură uriaşă la energia electrică: Mă simt ca o sticlă de şampanie sub presiune!

Cea mai recentă factură la energie electrică primită de Tora Vasilescu, pe ultimele două luni de consum, este de 7.000 de lei, iar actrița spune că nu o poate plăti, pensia pe care o primește neacoperind nici măcar jumătate din valoare. 

"România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. 

Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat… așa a fost legea pentru mine… la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut (…)… și mă bazez pe pensie, 2.350 de lei, de la teatru. 

O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7.000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă", a declarat Tora Vasilescu pentru fanatik.ro.

Actriţa  mai spune că valoarea facturii nu i se pare deloc acoperită de consumul de energie , și că tot ce a făcut a fost să-și ude grădina:

"Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florile? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele", a adăugat Tora Vasilescu.

"Să subvenţioneze facturile. Am primit factura pe două luni, 7000 de lei.

Am suportat cenzura atâţia ani, iar acum mă simt ca o sticlă de şampanie sub presiune. Voi scoate dopul, că sunt sub presiune, asta voi face", a mai declarat Tora Vasilescu, la Antena 3.