3dots.ro

Tramvai blocat de mașina unei șoferițe care își punea gene false la un salon de înfrumusețare

Tramvai blocat de mașina unei șoferițe care își punea gene false la un salon de înfrumusețare

Mult prea preocupată de modul în care va arăta în noul an, o brăileancă a blocat circulația tramvaielor din oraș după ce și-a parcat mașina pe liniile destinate mijloacelor destinate transportului public pentru a merge la un salon de înfrumusețare…

Poliția Locală Brăila a fost anunțată despre acest lucru de către dispeceratul societății de transport, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale, care a identificat proprietarul mașinii, în persoana unei tinere din comuna Movila Miresii.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale, tânăra de 24 de ani a sosit la fața locului, după aproximativ 50 de minute, explicându-le polițiștilor locali că s-a grăbit să parcheze deoarece avea programare la un tehnician extensii de gene.

Șoferița a fost sancționată contravențional cu suma de 580 lei și a primit și 3 puncte de penalizare. Cam puțin pentru nonșalanța cu care nu a băgat de seamă că nu e singură pe lumea asta..

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs