Liderul sindicatului polițiștilor, vaccinat cu trei doze: «Sunt infectat, iar DSP mi-a zis că pot ieşi afară din casă cu mască»

24 Oct 2021 | scris de Cristina Romanescu

Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, bolnav de COVID, după doza trei de vaccin, spune că DSP că nu a venit să-l testeze şi să-i dea tratament, însă i-ar fi spus că poate ieşi pe stradă cu mască.

Liderul sindicatului polițiștilor, vaccinat cu trei doze: «Sunt infectat, iar DSP mi-a zis că pot ieşi afară din casă cu mască»

Surugiu a declarat că s-a vaccinat în urmă cu două săptămâni cu cea de-a treia doză de ser anti-COVID, însă, după ce a trecut prin mai multe simptome specifice unei infectări cu coronavirus, rezultatul a trei teste rapide a fost pozitiv.

"Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 8 octombrie. După câteva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febră interioară şi ca orice om normal mi-am făcut teste rapide.

M-am testat acasă, a ieşit pozitiv", a declarat Iulian Surugiu, la Antena 3.

"Apoi, am sunat la DSP Bucureşti. Mi-a răspuns o fătucă şi mi-a spus: "Dacă aveţi a treia doză, puteţi să mergeţi liniştit la serviciu, la mall, unde avei treabă, că sunteţi vaccinat". I-am zis că mie nu-mi vine să cred ce aud", susţine Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Sindicalistul spune că el a insistat şi a cerut un eventual tratament, însă reprezentantul DSP i-ar fi spus că dacă are nevoie de concediu medical îl notează şi va trimite pe cineva ca să-l testeze.

Surugiu spune că a sunat la DSP sâmbătă, în jurul orei 15, iar până duminică seara nu venise nimeni la el de la această instituţie.

Singurul tratament pentru COVID l-a primit de la medicul săi de familie, a mai spus liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.


CLICK - Follow us on Google News