Un tânăr care mergea pe o trotinetă și-a pierdut viața după o şicanare în trafic cu motociclistul Americanu'

05 Aug 2021 | scris de Monica Nistor

Un tânăr din Bucureşti care circula pe o trotinetă electrică și-a pierdut viața miercuri seară, pe o stradă din Sectorul 4, după ce a fost lovit şi proiectat într-o maşină de un motociclist cu care intrase în conflict în trafic. 

Un tânăr care mergea pe o trotinetă și-a pierdut viața după o şicanare în trafic cu motociclistul Americanu'

Incidentul s-a petrecut miercuri în jurul orei 18.30, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei.

În acel moment, motociclistul mergea pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan. În momentul în care s-a oprit la semafor, la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, a fost lovit în spate de către tânărult care se deplasa pe o trotinetă electrică.

Micul accident s-a transformat imediat într-un scandal cu înjurături și amenințări. Cei doi au plecat, îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei.

Aici, motociclistul a coborât şi l-a așteptat pe tânărul de pe trotinetă. Când acesta s-a apropiat, motociclistul a alergat către el și a aruncat spre el cu casca de motociclist și l-a lovit în cap.

În acel moment, victima s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil și a fost lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, tânărul de pe trotinetă a fost rănit grav și transportat la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate.

Laurenţiu Trica Mitici (Americanu', în imagine) este cunoscut în lumea motocicliştilor. El e descris de către prieteni ca fiind un individ calm şi calculat, glumeţ, relaxat.

De asemenea, el s-ar fi implicat în mai multe acţiuni umanitare, organizate de asociația Bikers ffor Humanity Romania, aşa cum reiese din declaraţiile persoanelor apropiate. 

”Atât cât l-am cunoscut, este un om cu coloană, sufletist, plin de umor şi principii. Laurenţiu s-a implicat activ în toate evenimentele caritabile, chiar dacă are probleme financiare.

Chiar şi în momentele în care a exagerat cu alcoolul, l-am văzut tot calm şi glumeţ”, i-a scris Cristina Dinu avocatului motociclistului.

Mesajele de susținere ale celor apropiați motociclistului au stârnit şi reacţii negative.

”Să ceri ajutorul într-o culpă ca asta şi să nu-ţi asumi ceea ce ai făcut mi se pare grotesc. Terminati cu postările astea şi lăsaţi lucrurile să ţi urmeze făgaşul normal.

Şi eu l-am cunoscut, dar mă dezic de oamenii care au asemenea porniri antisociale”, a scris un alt motociclist. 

”Nu contează cu ce mergi, bicicleta, trotineta, moped, scuter, sportivă, chopper, sedan,..., nu uita să fii om, şoseaua nu-i proprietatea ta, nu eşti singurul pe sosea, respectă pe cei ce trec pe lângă tine!!!”, scrie un altul. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.


CLICK - Follow us on Google News