3dots.ro

Tucker Carlson, vizită incognito la București – foto

Tucker Carlson, vizită incognito la București – foto

În mod total surprinzător, cunoscutul comentator politic american Tucker Carlson a vizitat, incognito, capitala României, în cursul zlei de ieri.

Informația și imagini surprinse cu Carlson au fost publicate de Cosmin Gușă, pe pagina sa de Facebook.

”Cei care-au luat masa aseară la Casa di David au avut nemaipomenita surpriză să-l întâlnească pe Tucker Carlson, venit incognito la București, după o vizită la Budapesta.

Ne-a laudat mâncarea și cultura, despre care mai știa destule de la tatăl său, un mare fan al României, ce a încercat să ne ajute în alegerile din 2009.

Niște prieteni de-ai mei erau prezenți și s-au fotografiat astfel cu vedeta tv nr. 1 a momentului.

Să vedeți acum scenarii despre “scopul și durata vizitei”, a scris Cosmin Gușă.

Tatăl lui Tucker, Richard Warner Carlson (născut Richard Boynton; 10 februarie 1941) este un jurnalist, diplomat și lobby- ist american care a fost directorul Voice of America în ultimii șase ani ai Războiului Rece.

În același timp, a condus emisiunile Radio Marti în Cuba și a fost director al Agenției de Informații din SUA și al Serviciului de Film Documentar al USIA.

Carlson a fost, de asemenea, reporter de presă scrisă și televiziune, scriitor de reviste, corespondent TV și radio și realizator de documentare.

Prima vizită a lui Carlson în Ungaria s-a petrecut în urmă cu doi ani.

”Vizita lui Tucker Carlson în Ungaria a reprezentat o oportunitate pentru a mări vizibilitatea lui Viktor Orban, pe care îl admiră, în rândul fanilor săi de acasă – o audiență ce poate fi deschisă la iliberalismul promovat de liderul maghiar.

În timpul dezbaterii la care a participat, la Budapeste, Carlson a lăudat Ungaria, numind-o ”o țară mică, ce ne oferă tuturor celorlalți o mulțime de lecții””, scria New York Times, în 2021

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs