3dots.ro

Avocatul Tudor Contaș, fondatorul Contas Law Office, a încetat din viață la numai 34 de ani

Avocatul Tudor Contaș, fondatorul Contas Law Office, a încetat din viață la numai 34 de ani

Tudor Contaș, avocat cu o vastă experiență, cu cunoștințele teoretice și practice într-o gamă variată de litigii,civile, de drept societar, contencios administrativ, insolvență și executări silite, drept imobiliar, și dreptul muncii, reprezentând cu succes clienți din țară și din străinătate, atât în fața instanțelor de judecată, cât și a celor arbitrale, a încetat din viață la numai 34 de ani.

Anunțul decesului său a fost făcut pe Facebook de BIZZ CLUB.

”Drum lin catre ceruri, Tudor!

Minunatul nostru coleg, Tudor Contas, un avocat de elita si un om exceptional nu mai este printre noi.

Tudor, ai fost si vei ramane motivul multor zambete si amintiri frumoase ce le-am trait impreuna.

Iti multumim pentru originalitatea cu care te-ai prezentat intotdeauna, pentru tot ajutorul pe care l-ai oferit comunitatii, pentru toate sfaturile intelepte oferite. Dar in special, iti multumim pentru omul ce ai fost si binele pe care l-ai facut.

Ai plecat mult, mult prea devreme, dar aminitirea ta va trai vesnic in sufletele noastre.

Multumim pentru tot, Tudor! Drum lin, prieten drag.

– familia BIZZ.CLUB ”

Tudor Contaș s-a stins în urma unui infarct.

_______________

Tudor a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și a fost avocat membru al Baroului București din 2013. Pasionat de arbitraj, a urmat cursurile de master în arbitraj inte

rnațional din cadrul Universității din București și o specializare în arbitraj și mediere în cadrul Universității Jagiellonian din Polonia. Din 2014 a participat anual în calitate de arbitru la concursurile Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot și își diversifică pregătirea profesională în mod constant, în anul 2021 colaborând cu Universidad Panamericana și Swiss International Law School în calitate de cercetător pentru a doua ediție a tratatului Global Sales and Contract Law.

După ce a lucrat peste 6 ani la o casă prestigioasă de avocatură din România, în anul 2019 a fondat Contaș Law Office, moment în care a încheiat parteneriate strânse cu actori importanți pe piața consultanței în afaceri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs