Tudor Gheorghe: Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște! – video

Extremele ambelor tabere, pro sau antivaccinare, sunt capabile doar să facă mult zgomot, ducând în derizoriu orice intenție a cuiva așezat pe proprii neuroni să aleagă așa cum își dorește.

Făcând apel la libertatea de decizie, și unii, și ceilalți, nu vor altceva decât să-ți îndese pe gât părerea lor și să-și satisfacă vanitatea aspirând la certitudinea că așa cum gândesc ei e cel mai bine, într-o lume și viață în care nu poți fi sigur de nimic…

Cadru cunoscut, aducător aminte de OTV: într-un studio de televiziune mai mulți invitați, toți necunoscuți, dar plini de emfază, ”știutori de de toate”, de la datul în bobi la tehnologia cuantică.

Moderator, Remus Rădoi, băiatul acela care se pare că și-a dorit mult să treacă de la nivelul de băiat cu conexiuni în lumea interlopă a Caracalului, la care au apelat polițiștii pentru găsirea Alexandrei Măceșanu, în realizator de televiziune.

Împreună, moderator și invitați, cu o dorință acerbă de a-l face praf pe Tudor Gheorghe, care, la spectacolul susținut la Cluj, a permis prezența în sală doar a spectatorilor vaccinați.

Apelat telefonic, atunci când a fost întrebat dacă ar ține un concert în care să vină și cei nevaccinați, Tudor Gheorghe a răspuns că nu ar face așa ceva.

"Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia.

Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI.

Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.

Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște", a declarat Tudor Gheorghe.