O adevărată telenovelă în Turcia! Un judecător de divorțuri a fost înjunghiat de soția sa, după ce a anunțat-o că vrea să se despartă

Autor:

Data:

O adevărată telenovelă în Turcia. Un judecător de divorțuri a fost înjunghiat de soția sa, după ce a anunțat-o că vrea să se despartă

Un judecător de divorțuri și soția sa și-au pierdut viața într-o dramă conjugală ce a impresionat opinia publică din Turcia, scrie Mirror.

Judecătorul Necmi Arslan, 54 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Istanbul, unde locuia împreună cu soția sa, Hande, 43 de ani, și cu băiatul lor în vârstă de 3 ani.

Conform datelor făcute publice din ancheta poliției, bărbatul a fost ucis de soția sa după ce o anunțase că urmează să se despartă, prezentându-i un test de paternitate care demonstra că nu el este tatăl biologic al copilului lor.

Cei doi s-au cunoscut în momentul în care femeia era într-un proces de divorț cu fostul ei soț, instrumentat chiar de instanța condusă de Necmi Arslan.

S-au îndrăgostit și au început o relație. La scurt timp, femeia l-a anunțat pe Arslan că este însărcinată și că el este tatăl viitorului copil.

Cei doi au decis să țină secretă sarcina, iar bărbatul i-a promis că o va lua de soție atunci când divorțul ei va fi finalizat. Mai mult, chiar el ar fi insitat ca ea să păstreze sarcina.

Atunci când Hande a născut, în certificatul de naștere a fost trecut ca tată fostul ei soț, pentru că divorțul nu era încă încheiat.

Ulterior, după finalizarea divorțului și căsătoria celor doi, Arslana dorit să-și asume oficial paternitatea copilului și s-a adresat unei instanțe civile.

În temeiul legii, instanța i-a cerut bărbatului efectuarea unui test ADN care să certifice faptul că este el tatăl biologic al copilului.

Numai că, adevărul nu a putut fi ascuns… Rezultatul testului ADN  a certificat faptul că, în proporție de 99,99%, tatăl copilului este fostul soț al femeii.

Potrivit presei turce, polițiștii cred că judecătorul și- a anunțat soția că intenționează să divorțeze și că între cei doi a început o ceartă aprinsă.

În timpul disputei, brusc, femeia ar fi luat tigaia cu ulei încins de pe aragaz și a aruncat-o spre soțul ei, după care l-a înjunghiat de mai multe ori.

După ce a realizat ce a făcut, femeia s-ar fi aruncat pe geam, de la etajul trei, iar mai ulterior a murit la spital, din cauza rănilor suferite.

Copilul a fost încredințat de autorități tatălui său biologic.