3dots.ro

Gestul care l-a făcut să plângă pe un turist american în România. ”Foarte generos, îmi curg lacrimi acum” – video

Gestul care l-a făcut să plângă pe un turist american în România. ”Foarte generos, îmi curg lacrimi acum” – video

Din articol:

Un turist american aflat în România a izbucnit în lacrimi, mișcat de gestul unei familii de români cu care s-a întâlnit prima dată.

Turistul american a postat pe pagina sa de TikTok, urmărită de aproape 60.000 de oameni și care a generat 1,5 milioane de aprecieri, un clip video în care povestește o întâmplare în care s-a întâlnit cu spiritul de generozitate al românilor.

”Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe, și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe TikTok.

A venit și soțul ei… Mi-am terminat masa… și am mâncat mult, pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine. Cred că a fost minimum 30 de dolari, ceea ce e scump.

A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum”, spune americanul.

Înainte de a ajunge la Alba Iulia, turistul american a vizitat și Sibiul, oraș pe care l-a lăudat.

Deși într-o primă fază părea sceptic, americanul s-a cazat într-un hotel din Sibiu, iar la final s-a declarat încântat, laudâmd condițiile întâlnite, în comparație cu cele din Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

Concluzia lui este că în România a primit mai mult pentru mult mai puțini bani și că hotelurile din România sunt curate și cochete.

”Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească.

Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus turistul american în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs