3dots.ro

Impresia unei turiste din Capitală, după ce a vizitat Iaşiul: «Bucureştiul e o cocină, iar Clujul e un grajd»

Impresia unei turiste din Capitală, după ce a vizitat Iaşiul: «Bucureştiul e o cocină, iar Clujul e un grajd»

Prin intemediul rețelelor de socializare, propriile păreri, impresii, opinii se ciocnesc de-ale altora, născând controverse…

Bunăoară, în ultimul timp, s-a creat o sfadă între locuitorii Iaşiului şi Clujului, care obişnuiesc de multe ori să pornească discuţii referitor la care dintre cele două oraşe este mai frumos şi mai atrăgător pentru turişti sau pentru mediul de afaceri. 

În cel mai recent episod al acestei dispute, o turistă care a vizitat pentru prima dată Iaşiul trage o concluzie tranşantă, referitoare la frumuseţea şi curăţenia din capitala Moldovei. 

”Am fost 2 zile în Iaşi. Văzusem toată Europa, dar acest oraş nu. Ce vreau să vă spun, după ce am bătut oraşul, şi prin centru, şi prin cartiere: Bucureştiul e o cocină iar Clujul – un grajd.

Nu vezi tu aici un muc de ţigară, o hârtie, o coajă de pepene, un şobolan. Nu inspiri nicio duhoare…

Am trecut, de asemenea, prin Vaslui, loc în care n-am fost niciodată. Şi la polul grozăviilor României e mai curat decât pe Calea Victoriei”, a scris turista, pe pagina sa de Facebook. 

Cum nu se putea mai rău, postarea a fost distribuită şi de Primăria Municipiului Iaşi, care a agitat și mai mult apele în jurul acestui subiect.  

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs