Turist în România, s-au întors valorile acasă… – video

Probabil nu puține cameriste care pătrund în camera recent eliberată de turiști, să facă ordine și curățenie, rămân șocate de ce-au putut face respectivii în doar cele câteva zile de ședere…

Cea mai recentă dovadă de lipsă de civilizație s-a petrecut la hotelul Dobru, din staţiunea Slănic Moldova, judeţul Bacău, unde un grup de turiști a vandalizat camera în care au fost cazaţi.

Dezastrul este greu de descris în cuvinte, televizorul led era spart, iar comoda şi covorul erau pline de sticle şi de ambalaje goale, pungi şi coji de seminţe. 

Administratorii hotelului au filmat dezastrul lăsat în urmă de turişti şi au avut câteva vorbe ”de bine” pentru lipsa de educaţie de care au dat dovadă aceştia.

”Turist în România… S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primeşti, te reclamă pentru rasism, dacă-i primeşti, suporţi consecinţele… CATEGORIC nu punem şi nu vom pune NICIODATĂ «în aceeaşi oală» compatrioţii noştri care au plecat din ţară ca să facă un ban cinstit prin munca lor.

Aşa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viaţă şi şi-a câştigat existenţa prin sacrificii numai de el ştiute!”, declară reprezentanţii hotelului Dobru într-o postare făcută pe Facebook.

De precizat este că Hotelul Dobru din Slănic Moldova este cotat cu trei stele pe site-ul Booking.com, fiind apreciat de clienţii care i-au trecut pragul cu nota 9,1.