3dots.ro

Ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi agresat și o fostă iubită. ”Se purta ca și cum era proprietatea lui”. Relația lui Mirel Dragomir cu părinții lui

Ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi agresat și o fostă iubită. ”Se purta ca și cum era proprietatea lui”. Relația lui Mirel Dragomir cu părinții lui

Din articol:

Locuitorii din Pojejena de Sus au fost realmente șocați de vestea că un consătean de-ai lor a ucis-o pe Andreea, tânăra studentă de la Facultatea de Medicină din Timișoara.

O comunitate mică, în care toți vecinii se știu între ei, majoritatea oamenilor îl descriu pe Mirel Dragomir drept un băiat liniștit, dar cei care îl cunoșteau mai bine afirmă că nu au fost foarte surprinși de cele întâmplate, având în vedere faptul că extrem de posesiv din fire, într-o criză de gelozie, el și-ar fi agresat o fostă iubită, o fată din aceeași zonă, motiv pentru care tânăra l-ar fi și părăsit.

De asemenea, prietenii din copilărie ai lui Mirel povestesc că acesta nu avea o relație apropiată cu părinții lui, care ar fi fost dintotdeauna extrem de severi și și-ar fi ținut din scurt copiii.

Criminalul a fost un copil ținut din scurt de părinți

Lumea spune că soții Dragomir au făcut tot ce au putut și considerat de cuviință pentru ca Mirel și sora lui să reușească în viață. Pentru a susține financiar cei doi copii, ambii studenți la Medicină, mama  muncea în Austria, ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni.

Mirel și sora lui ar avea o relație rece cu părinții lor, care i-ar fi ținut mereu din scurt. O prietenă din copilărie a celor doi povestește că tatăl și mama lor erau foarte severi cu ei.

”Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat”, spune prietena fraților Dragomir.

Pe fondul acestei relații distante, reci, pe care o avea cu părinții, Mirel era un tânăr introvertit, iar relațiile cu fetele erau un subiect tabu în familia lui.

”Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, a mai spus prietena din copilărie a ucigașului.

”Ambiția asta de a demonstra că este bun la învățătură și în orice făce”

Educația strictă primită în familie i-ar fi insuflat lui Mirel ambiția de a dovedi că este cel mai bun nu doar la școală sau la facultate, ci și în orice își propunea să facă.

”Nu îi lipsea nimic din punct de vedere material. Face parte dintr-o familie bună, tradițională, de creștin-ortodocși, oameni bisericoși. Nu sunt oameni necăjiți, o duc bine, au o casă pusă la punct, au pământ. El avea dintotdeauna ambiția asta de a demonstra că este bun la învățătură și în orice făcea”, mai spune un apropiat.

”Era de o gelozie ieșită din comun”

Consătenii spun că Mirel Dragomir era un băiat liniștit și că, atunci când venea acasă, mergea la slujbă în fiecare duminică și cânta și în corul bisericii, cu toate acestea, cei care îl știau mai bine erau la curent cu problemele pe care tânărul de 23 de ani le avea în relațiile cu sexul opus.

Criminalul a avut o iubită, din aceeași zonă cu el, care l-ar fi părăsit din cauza geloziei lui bolnăvicioase, dar și a agresivității pe care a manifestat-o față de ea.

”Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit”, povestește una dintre cunoștințele criminalului.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs