3dots.ro

Cum au prostit-o vrăjitoarele din Dămăroaia pe o ucraineancă să le dea 20.000 de euro

Cum au prostit-o vrăjitoarele din Dămăroaia pe o ucraineancă să le dea 20.000 de euro

O ucraineancă stabilită în Italia a consimțit, de bună voie și nesilită de nimeni, să dea unei vrăjitoare din Dămăroaia nu mai puțin de 20.000 de euro, bani despre care a aflat că erau… ”posedați”!

Cel puțin acest scenariu, de comedie, este dezvăluit, pe surse, că ar fi cauza unor descinderi care au avut loc în această dimineață în Dămăroaia, la domiciliul a patru femei care au convins-o pe ucraineancă să le dea banii.

Ucraineanca a picat în plasa unui mesaj de promovare a ”calităților” pe care le-ar fi avut vrăjitoarea din Dămăroaia. A luat legătura cu ea, online, și, ca o confirmare a profesionalismului, i-a fost cerută data de naștere…

A fost începutul unei serii de conversații și a unor tranzacții bancare spre conturile vrăjitoarei din Dămăroaia, șapte la număr, de aproximativ 5.000 de euro.

Pentru că a sesizat că se poate și mai mult, vrăjitoarea i-a spus ucrainencei că dacă mai au ceva valori adunate, sume mari de bani, bijuterii din aur, e musai să se prezinte la fața locului, în Italia, să le descânte.

Din nefericire pentru ea, ucraineanca avea puși la saltea vreo 16.000 de euro și ceva aur, așa că a fost nevoită să primească vizita vrăjitoarei, a soțului ei, ba chiar și pe-a socrilor acesteia.

”Examinarea” făcută la fața locului de vrăjitoare a conchis că bunurile sunt mai mult decât posedate și că singură nu poate face față unei astfel de situații atât de dificile, așa că e musai să le în România, pentru că e nevoie de o incantație mai puternică la care să participe și alte vrăjitoare

Evident, ulterior, ucraineanca a constatat că nu numai duhurile rele au fost deposedate de bunurile pe care le încredințase vrăjitoarei din Dămăroaia, ci chiar și ea și a apelat la Poliție.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs