Elena Udrea, despre perioada de arest din Costa Rica: Cel mai greu a fost că nu eram cu copilul

25 Dec 2018

Elena Udrea a declarat, după eliberearea sa din închisoara din Costa Rica, că cel mai greu de suportat în detenţie a fost faptul că a fost despărţită de fiica sa.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din închisoarea din Costa Rica după încheierea tuturor procedurilor legale. Cele două au fost aşteptate de logodnicul Elenei Udrea, Andrei Alexandrov. 

Într-o intervenție la Antena 3, Udrea a declarat că a ajuns cu bine acasă şi încearcă să se bucure de fiica sa, de Crăciun şi de aniversarea zilei sale de naştere — mâine, 26 decembrie.

Udrea a afirmat că  în detenție cel mai greu i-a fost să suporte despărţirea de fiica sa, dar că faptul că s-a aflat împreună cu Alina Bica a fost de un mare ajutor.

”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România. Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că nu va veni în România, procedurile privind obţinerea statutului de azilant fiind în plină desfăşurare.

Întrebată dacă a fost audiată de FBI, Udrea a răspuns: ”Eu aş vrea ca fiica meu să fie mândru de mine. N-aş face niciodată lucruri care sunt lipsite de onoare. În niciun caz”.

În plus, fostul ministru spune că cineva trebuie să oprească abuzurile din România.

”Trebuie cineva să oprească aceste abuzuri care se întâmplă în România. Din păcate, nu văd cine ar putea să o facă. Uitându-mă acum în ţară, chiar nu văd cine ar putea să o facă”, a mai spus Udrea.

SHARE