3dots.ro

Un copil de doi ani din Dolj a murit la petrecerea de ziua lui

Un copil de doi ani din Dolj a murit la petrecerea de ziua lui

Din articol:

Un copil de doi ani a murit chiar de ziua lui, după ce ar fi băut o soluție pentru deparazitarea animalelor pe care a găsit-o în curte.

Familia locuiește la o stână dintr-o comună din județul Dolj, iar nefericitul incident a produs o undă de șoc în comunitate. are de șoc.

Mama i-a organizat băiețelului o mică petrecere de ziua lui, cu tort, suc și invitați. La un moment dat, băiatul a ieșit să se joace în curte cu sora lui mai mare și atunci s-a întâmplat nenorocirea, după ce a găsit o sticlă în care se afla o soluție de deparazitare a animalelor și a băut din ea.

”Era cu o sticlă în mână. Ce substanță era, nu știu. Nu știu de unde a apărut. Nici nu știu de unde e sticla, cum a ajuns acolo”, spune mama băiețelului.

”Copilul a alergat de colo până colo, la containere a fost otrava. Și-a pus mâna pe ea. Copilul e copil, nu știe că e otravă, că nu e otravă. Dar mama trebuie să răspundă de copii.

Zice că nu le-a pus ea, că i le-a adus câinii. Fiind târlă acolo de oi, unde s-a întâmplat, sunt gunoaie în spate, și i-a fost frică de câini că i-a adus”, declară o vecină a familiei..

Protecția Copilului s-a autosesizat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească dacă mama se face vinovată pentru neglijență în familie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs