3dots.ro

Un șofer român de 29 de ani, care transporta teste Covid, a murit subit în timp ce conducea pe șoseaua de centură a Budapestei

Un șofer român de 29 de ani, care transporta teste Covid, a murit subit în timp ce conducea pe șoseaua de centură a Budapestei

Un șofer român, 29 de ani, a încetat din viață, vineri, 19 ianuarie, în timp ce conducea pe autostrada M0, centură ocolitoare din jurul Budapestei, pe tronsonul Pécel, relatează Blikk.

Incidentul s-a produs la o oră de în care șoseaua de centură era intens circulată, ceilalți participanți la trafic au văzut că duba condusă de șoferul român, care circula pe prima bandă, încetinește și, după aproape 100 de metri. se oprește.

În ciuda ajutorului prompt, nu a putut fi resuscitat

Mai mulți șoferi au oprit și i-au sărit in ajutor tânărului român, dar, din nefericire, după 40 de minute în care paramedicii au încetat să-l resusciteze, a fost declarat decesul acestuia.

Pentru moment nu se cunosc cauzele decesului.

Un pic de noroc pentru că nu a provocat un carambol

Un expert maghiar în conducere preventivă a estimat că ”în această tragedie a fost și un pic de noroc că nu a avut loc un carambol, în condițiile în care mișcarea unui vehicul necontrolat este imprevizibilă și doar reacțiile celorlalți șoferi pot preveni un accident major”.

Potrivit RTL Ungaria, duba condusă de român efectua un transport cu teste Covid. Marfa fusese ridicată din Slovacia urma să ajungă în România.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs