Unchiul lui Daniel Vicol: «Mario Iorgulescu venea de la o partidă de poker, nepotul meu venea de la un priveghi»

09 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Unchiul lui Daniel, tânărul de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică. a mărturisit că în momentul nefast nepotul său venea de la un priveghi. 

  • Unchiul lui Daniel Vicol: «Mario Iorgulescu venea de la o partidă de poker, nepotul meu venea de la un priveghi»

Vali Guță a declarat că părinții lui Daniel nu își pot reveni din șocul provocat de dispariția fiului lor, mai ales că au mai trecut printr-o tragedie, după ce au pierdut și o fetița, în vârstă de șase ani. 

”Se întorcea de la un priveghi. În spate era familia (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era conștient, era în picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa să prezinte corect situația, era conștient, vorbea, nu știu după aceea ce s-a întâmplat, dar și la Elias l-am văzut pe picioarele lui. Părinții sunt în stare de șoc, am avut nevoie de ambulanță și pentru tatăl nepotului meu, dar și pentru mama, a cărei zi de naștere este azi.

Ei au mai pierdut o fetiță, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ținut pe tatăl lui la mine până dimineața, de frica mamei, să nu sufere un șoc. Până la urmă i-am spus și i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse și se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi și urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a declarat Vali Guță, la Radio Sport 1.

Mario, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu se află în stare gravă, la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. El este intibuat și ventilat mecanic. Tânărului i-au fost recoltate și probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind transmise la Institutul Național de Medicină Legală (INML). 

”A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic", a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

SHARE