3dots.ro

Ungaria. Un șofer român sare de la volan, în mers, ca să scape de polițiști – video

Ungaria. Un șofer român sare de la volan, în mers, ca să scape de polițiști – video

Din articol:

Un român urmărit de polițiști pe o autostradă din Ungaria a încercat să scape sărind din mașina pe care o conducea și în care se aflau 12 migranți ilegali, scrie Magyar Nemzet.

Scena, parcă desprinsă din filmele de acțiune. s-a petrecut în după-amiaza zilei de 13 august, lângă Szeged.

l-a avut ca protagonist pe un șofer român, urmărit de poliție pe o autostradă din Ungaria. Imaginile au fost filmate chiar din autospeciala polițiștilor.

Poliția maghiară, împreună cu patrulele cehe, l-au prins pe traficant după câțiva metri. Poliția regiunii Csongrád-Csanád a inițiat urmărirea penală împotriva lui, în timp ce pasagerii sirieni au fost escortați înapoi la frontieră.

Totul s-a întâmplat după-amiază, pe 13 august, lângă Szeged. Șoferul a sărit din mașina pe care o conducea cu o mișcare demnă de filmele de acțiune.

Polițiștii cehi, aflați în patrulare pe autostrada 55, au remarcat mașina condusă de român într-un sens giratoriu, când a virat în fața lor cu viteză mare.

Șoferul mașinii a încetinit după ce a ieșit din sensul giratoriu, apoi a deschis portiera din stânga, a sărit în timp ce conducea și a rupt-o la fugă spre marginea drumului. Autoturismul care a continuat să ruleze fără șofer, până când pasagerii au reușit să-l oprească.

În mașina condusă de român se aflau 12 persoane, care au spus că sunt cetățeni sirieni, dar cum nu aveau acte, nu au putut dovedi faptul că se aflau legal în Ungaria.

După ce l-au arestat pe șoferul român în vârstă de 26 de ani, polițiștii l-au dus la Urgență pentru îngrijiri medicale, unde i-au fost tratate leziuni superficiale la nivelul pielii. După aceea, suspectul a fost audiat și reținut.

Poliția din Csongrád-Csanád a demarat urmărirea penală împotriva lui pentru contrabandă de persoane și a dispus arestarea acestuia.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs