Bărbatul vaccinat a treia oară cu Pfizer: «Mă simt mult mai bine. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea»

Autor:

Data:

Gabriel Grădinaru și-a dobândit notorietatea la nivel național și, probabil, cu ajutorul agențiilor de presă, chiar internațional, după ce a reușit să depășească orice obstacol și să se vaccineze a treia oară cu serul Pfizer.

Gabriel Grădinaru a povestit cum a reuşit să-și împlinească pofta și să facă şi a treia doză de vaccin anti-COVID de la Pfizer.

”Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis ca sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum”, spune bărbatul de 49 de ani.

La trei zile de la vaccinare, Gabriel Grădinaru spune că resimte deja efectele pozitive. 

”Mă simt mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună.

Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga”, spune Gabriel Grădinaru.

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a precizat că bărbatul ar fi vrut şi a patra doză.

”Evident că știu despre acest caz, am avut raportul medicului coordonator de centru, am citit în detaliu tot ce s-a întâmplat. Din păcate, sunt persoane care ascund anumite detalii și și le asumă la chestionarul de triaj.

Pur și simplu, acea persoană nu a vrut să declare că a mai fost vaccinată cu cele două doze de Pfizer în mod intenționat, așa cum reiese din acel raport.

A vrut să primească și cea de-a treia doză. Mai mult, ar fi vrut să primească și cea de-a patra doză, nu doar trei doze”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Cu siguranță, Gabriel Grădinaru clocește un plan pentru a-și ”echilibra” stilul de viață și a consemna și a patra doză de vaccin și, la cât de ”bine” stăm la capitolul organizare are toate șansele să i se și întâmple…

Leave a Comment