Cum arată plaja din Vama Veche după prima noapte de libertate

Autor:

Data:

Au fost eliminate restricțiile de circulație pe timpul nopții, e cald și mulți au dat navală la mare în acest weekend, iar urmările se văd cu ochiul liber, chiar și în Vama Veche…

"Scriu aceste rânduri cu indignarea celui care a fost vineri pe plaja din Vama Veche și a pășit pe nisipiul curat din stațiunea libertății. Și care acum are un gust amar deși bea cafeaua cu zahăr!

În doar o noapte de libertate, tinerii veniți să se distreze în Vamă au reușit să șteargă cu buretele tot binele făcut de lunile de stare de alertă și interdicții. Nisipul este plin de sticle de bere, resturi de mâncare, pet-uri, hârtii și sacoșe de plastic.

Nu aș vrea să folosesc invective pentru a-i descrie pe cei care au lăsat pe plajă astfel de “urme” de civilizație, dar le recomand să stea mai bine la ei pe uliță și să uite că există litoralul românesc. Mai bine stați acasă!”, e îndemnul adresat de un turist aflat în Vama Veche.

Fotografiile realizate de membrii grupului de Facebook Vama Veche au și un mesaj.

”Am venit cu un dor de vama imens ca să ajungem la asta. O mare de gunoaie. Aviz "țăranilor", nu mai fiți țărani. Nu costa nimic sa iti cari mizeria pana la cel mai apropiat cos de gunoi. Dezamăgitor”.

26221

26220

Leave a Comment