3dots.ro

Vama Veche. Mamă înjurată, scuipată, bruscată pentru că unul dintre copiii l-a stropit pe un ”bombardier” cu un pistol cu apă

Vama Veche. Mamă înjurată, scuipată, bruscată pentru că unul dintre copiii l-a stropit pe un ”bombardier” cu un pistol cu apă

Vremurile în care pe plaja din Vama Veche se adunau în jurul focului de tabără spiritele neîngrădite și libere par să fie apuse de mult… După ce am consemnat prima bătaie, primul incident armat printre vamaioți, iată că a sosit clipa în care să scriem despre cum o mamă a fost agresată sub ochii copiilor ei de patru indivizi deranjați de faptul că unul dintre cei mici i-a stropit cu un pistol cu apă…

Scandalul s-a produs vineri, 8 septembrie a.c. Soțul femeii agresate cere acum ajutor pe Facebook, pentru a-i identifica pe agresori.

”Soția și copiii au fost agresați de patru bărbați în apropierea localului “Bolo”. A fost înjurată, scuipată, și bruscată, din cauză că unul dintre copiii noștri l-a stropit pe unul din bărbați cu un pistol cu apă. Copiii au asistat și ei la tot scandalul și au fost înjurați și amenințați că vor fi loviți.

Cei patru bărbați aveau accent din zona Ardealului. Pe unul dintre ei l-au strigat prietenii pe porecla Harap Alb, presupun că nu este numele său real. Dacă aveți informații despre cei patru, vă rog din suflet să îmi dați un mesaj în privat” scrie bărbatul pe grupul de Facebook “Vama Veche”.

Reacțiile la postare au fost prompte, pentru că, nu-i așa, a devenit un sport național să comentăm…

“Înțeleg că în Vamă nu ar trebui să mergi cu copilul, mai ales la ce a ajuns acum Vama, adică să îți aduci copilul într- un mediu de balamuc cu toți drogații, boschetarii care dorm pe bordură și fel de fel de alte persoane.

Totuși, de la asta până la a ajunge să scuipi, să înjuri și să agresezi o persoană e cale lungă și bătută, și pentru ce? Niște stropi de apă? Să ameninți, că bați copilul? Ferească Dumnezeu!”, a scris o mamă pe grupul “Vama Veche”.

“Din păcate cei de care spuneți sunt niște drogați care stau în acel colț pe trotuar și creează mereu scandal și sperie lumea!”, spune un alt turist, probabil cunoscător al zonei.

Alți vamaioți spun că incidentul ar fi putut fi surprins de camerele de supraveghere.

“Mai mult ca sigur că nu o să arate înregistrările, ca să nu se implice și când va veni poliția vor avea „temele făcute” adică „nu merg camerele și nu am văzut nimic „. Mai bine eu aș zice să facă reclamația la Poliție, sesizare serioasă pentru faptă penală, și să-i lase să-și facă treaba”, este opinia unui alt turist.

Unii dintre cei care comentează consideră că părinții au partea lor de vină.

“Nu vreau să judec pe nimeni, clar gestul oamenilor respectivi este necuviincios, dar nu mai bine ai avea grija să îți educi copilul să fie mai atent?”, este opinia unui comentator.

“Eu înțeleg din asta că soția dumneavoastră nu e în stare să aibă grija de copii. Să motivezi lipsa de educație prin faptul că e doar copil, asta spune multe. Sunt convinsa că soția nu a detensionat deloc situația, nu a fost deloc adult. Vedem zilnic astfel de exemple de mame pe la locurile de joacă, care justifica lipsa de educație cu sintagma „e doar un copil așa că e ok să îți dea în cap”. Educă-l!”, scrie un altul.

Postarea tatălui a devenit virală pe Facebook însă, până la acest moment, bărbatul nu a depus sesizare la Poliție în urma incidentului despre care vorbește.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs