3dots.ro

Vaslui. Motivul pentru care un bărbat a cerut de la primărie ajutorul de înmormântare în avans

Vaslui. Motivul pentru care un bărbat a cerut de la primărie ajutorul de înmormântare în avans

Deși primarul a crezut inițial că este vorba de o glumă, un locuitor al comunei Bănești din județul Vaslui l-a asigurat că nu și-a folosit deloc simțul umorului atunci când i-a solicitat ajutorul de înmormântare în avans…

În Bãcesti, ajutorul de înmormântare acordat de primărie persoanelor fără venituri este între 1.000 si 1.500 de lei.

„La ce-mi trebuie bani pe lumea cealaltã?! Eu îi vreau acum, cât trãiesc. Și dacã e un drept al meu, de ce sã nu beneficiez de el în timpul vieții?”, și-a motivat localnicul solicitarea, scrie Vremea Nouă.

Primarul a crezut că are de-a face cu o glumă, dar când a văzut că bărbatul este cât se poate de serios și devine insistent, a cerut ajutorul Curții de Conturi, solicitându-i să verifice dacă legea permite plata acestui ajutor în avans.

Curtea de Conturi a fost cât se poate de clarî: legea interzice plata lui în avans.

Contactat de jurnaliști, primarul comunei Băcești a preferat să nu comenteze situația. „La Băcești sunt cei mai buni, cei mai frumoși și cei mai harnici locuitori din județul Vaslui”, a declarat primarul Horațiu Cărăușu.

Pentru că viața și moartea sunt elementele antagonice dar prezente în viața fiecărui om, tot în Vaslui, o viitoare mămică a cerut de la primărie un avans pentru trusou, cu toate că nu născuse încă, mai scrie sursa citată.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs