3dots.ro

La Vaslui, Moș Crăciun a rămas fără cadouri și copiii au plecat acasă în lacrimi. ”Sunteți niste nulități! Ați dezamăgit copiii, mai bine nu promiteați nimic!”

La Vaslui, Moș Crăciun a rămas fără cadouri și copiii au plecat acasă în lacrimi. ”Sunteți niste nulități! Ați dezamăgit copiii, mai bine nu promiteați nimic!”

Numeroși copii au plecat acasă dezamăgiți și cu ochii în lacrimi de la întâlnirea cu Moș Crăciun de la Vaslui pentru că, după ce a împărțit unor copii și câte două, trei cadouri, moșul le-a spus micuților că și-a golit sacul și nu mai are ce să le dea.

Aproximativ 700 de copii extrem de încântați au participat la întâlnirea cu Moș Crăciun organizată de Primăria Vaslui.

Moșul a sosit în centrul orașului cu un autobuz electric, special decorat pentru eveniment promițând tuturor copiilor prezenți că vor primi cadouri, numai că, la un moment dat, moșul a părăsit scena pentru că nu mai avea ce să le dea, lăsându-i pe micuții rămași fără daruri în lacrimi.

Mulți copii au crezut că este o glumă, dar când Moș Crăciun chiar a părăsit scena, au izbucnit în plâns.

”Sunteți niste nulități! Ați dezamăgit copiii, mai bine nu promiteați nimic!”

Momentul a fost surprins într-o înregistrare video realizată de Asociația Culturală TvDumești, iar comentariile nu au întârziat să apară.

”Sunteți niste nulități! Ați dezamăgit copiii, ați spus da tuturor copiilor, dar ați avut doar câteva pungi! Mai bine nu promiteați nimic și nu făceati o gafă așa urâtă!”, ”Rușine! Am văzut copii plecând cu lacrimi în ochi. Nu au plecat cu nicio bomboană, ”Au rămas copiii dezamăgiți! Uitați-vă la ei, au rămas plângând! Chiar a fost o bătaie de joc!”; ”Frumos gestul primăriei, păcat că n-au apucat să ia ăia care chiar aveau nevoie, s-au îmbulzit tot ăia cu mulți bani, v-am văzut”; ””Rușine celor mari, care au luat cadourile copiilor, au stat la rând și au luat din cadourile copiilor. Rușine, rușine, rușine!”.

Primăria Vaslui spune că la anul se va organiza mai bine!

Primăria Vaslui spune că, în lumina celor întâmplate, evenimentul va fi reorganizat pentru a se evita această situație.

”Din datele obținute până acum, pe 24 decembrie, în centru, au fost duse 700 de pachete, ca și în anii anteriori. În total, instituția a pregătit 2.500 pachete, din care au fost oferite și colindătorilor care au venit în perioada 18-22 decembrie la primărie.

Pachetele conțineau dulciuri, cărți nu am mai putut achiziționa din cauza ordonanței austerității. Dulciurile au fost achiziționate din fonduri locale. Pachetele care s-au dat pe 24 decembrie în Centrul Civic au fost suficiente în anii anteriori, însă experiența acestui an va duce la reorganizarea evenimentului ”În așteptarea lui Moș Crăciun””, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui pentru Vremea Nouă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs