Veste bună! Simona Halep joacă la Kremlin Cup, la Moscova

9 Oct 2018

Simona Halep revine pe terenul de tenis într-un timp neașteptat de scurt, după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc în urma examenului RMN pe care l-a efectuat săptămâna trecută.

Simona va participa la turneul Moscova, Kremlin Cup, ce urmează să se desfășoare între 15-20 octombrie.

Simona Halep s-a recuperat la o clinică unde a făcut sesiuni de gimnastică medicală şi de fizioterapie. Se pare că rezultatele au fost mai bune și decât se aștepta Simona, pentru că săptămâna trecută, după primirea diagnosticului, vorbea despre o prezență sigură doar la Turneul Campioanelor, fără a face referire și la întrecerea de la Moscova. 

Confirmarea participării la Moscova, a fost întărită și de Darren Cahill, care a postat un clip video amuzant pe contul lui de Twitter, în care o persoană era cărată pe un măgar, alături de mesajul: «Transportul tău de la aeroport pentru săptămâna viitoare, la Moscova, a fost rezervat, Simona Halep».

Dacă totul va decurge bine, Simona Halep va juca fără probleme și la Turneul Campioanelor, la Singapore, între 21 și 28 octombrie.

Simona Halep a ajuns la săptămâna cu numărul 49 în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei a scăzut de la 2.451 la 931 de puncte faţă de jucătoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki, după China Open.

SHARE