Victor Pițurcă: Ne-am vândut ţara! Pe România trage toată lumea! Ne-au luat tot, am dat tot!

În mod surprinzător, pentru că de obicei este o persoană extrem de rezervată, Victor Pițurcă, ultimul antrenor care a calificat naționala României la un turneu final al Campionatului Mondial de fotbal, și-a exprimat părerile despre direcția în care merg lucrurile în țară.

"În România, în momentul de faţă sunt aduse fructele, legumele, carnea de cea mai joasă calitate. Şi preţurile sunt la fel de mari ca în Franţa. Dacă ar fi să comparăm cu preţurile în Spania, Italia, Franţa sunt magazine mult mai ieftine ca în România.

Pe România trage toată lumea!

Sunt foarte îngrijorat. A apărut chestia asta, că ne-am vândut ţara. Sunt total de acord. Ce se întâmplă în ţara noastră… Pe ţara asta trag toţi! Americani, nemţi, francezi, englezi … Ne-au luat tot! Am dat tot! Nu ştiu ce mai avem noi.

În ţara asta atât de bogată, în care oamenii ar trebui să fie fericiţi, am ajuns ca pensionarii să nu-şi mai poată plăti energia, gazele şi aşa mai departe. Nu pot mânca o pâine, o lubeniţă, cum spunem noi în Oltenia, pentru că pieţele sunt acaparate de anumite persoane şi vin cu produse de un leu care sunt vândute cu 8, 9, 10 lei.

În ultimii ani nu am avut un om politic interesat de oameni. Ei nu înţeleg că sunt aleşi, votaţi ca să aibă grijă de acei oameni.

Îi doare undeva de oameni! Nu-i interesează. Chiar nu-i interesează.

Vine preşedintele şi spune 'pregătiţi-vă, pregătiţi-vă că va fi rău!' Păi, domnule preşedinte, oamenii te-au pus acolo ca să nu fie rău. Dumneata nu vorbi şi ne spune că va fi rău, că ştim cu toţii lucrurile astea, ci fă ceva ca să nu ne fie rău", a afirmat Victor Piţurcă la podcastul Tare de tot, conform digisport.ro.