Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat o fetiță

09 Dec 2020 | scris de Ioana Tomozei

Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” s-a făcut deja remarcată prin abordarea neconvențională a invitaților, care s-au trezit puși în situații inconfortabile.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat o fetiță

Marți, 8 decembrie 2020, Victor Ponta a fost invitatul emisiunii.

“Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică…”, a mărturisit Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări,

Dar adevărata surpriză a venit chiar din partea lui Ponta, care a dat de înțeles că alături de soția sa, Daciana Sârbu, a înfiat o fetiță.

Victor Ponta a dat de înțeles, în mai multe momente din emisiune, că are trei copii, dar despre familia Ponta se știa că are doi copii, Andrei, de 17 ani, din prima căsătorie a lui Victor, și o fetiță, Irina, de 12 ani, împreună cu Daciana Sârbu.

Prima dată, a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul și ”fetele mele”. Apoi, întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta.

La finalul interviului, Denise Rifai a dorit să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a răspuns Victor Ponta.

Subiectul a fost clarificat de realizatoarea emisiunii, pe pagina sa de Facebook.

”Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit Denise Rifai.

Gestul familiei Ponta este cu atât mai mult de apreciat, pentru că niciunul dintre ei nu l-a folosit pentru a-și îmbunătăți imaginea în campaniile electorale prin care au trecut până acum.


CLICK - Follow us on Google News