Victor Slav a dat în judecată statul român și cere despăgubiri de 500.000 de euro

16 Feb 2021 | scris de Anita Raicu

Victor Slav a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanțelor Publice și a cerut despăgubiri de 500.000 de euro, reprezentând daune morale și materiale, după ce a fost acuzat din greşeală că a consumat substanțe interzise la volan, în urmă cu un an.

Victor Slav a dat în judecată statul român și cere despăgubiri de 500.000 de euro

Decizia lui Victor Slav de a cere despăgubiri statului român a venit în contextul în care el se consideră victima unei erori judiciare.

Pe 11 august 2019, Victor Slav a fost oprit de o patrulă a poliției rutiere și supus la teste atât în ceea ce privește consumul de alcool cât și cel de droguri, unde a ieșit pozitiv la consumul de cannabis (marijuana).

La probele biologice însă, rezultatul a ieşit negativ. Rezultatele probelor biologice i-au fost aduse la cunoștință la câteva luni de la data recoltării.

Mai exact, buletinul de analiză care infirmă faptul că Slav a consumat cannabis a fost emis abia în luna noiembrie a anului 2019 iar ordonanța de clasare i-a fost comunicată acestuia abia în martie 2020.

În tot acest timp, spune Victor Slav, "a fost privat de exercițiul anumitor drepturi”.

Considerându-se victimă în acest caz, Victor Slav a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanțelor Publice și a cerut despăgubiri de 500.000 de euro pentru repararea unor prejudicii provenite dintr-o eroare judiciară, notează wowbiz.ro.


CLICK - Follow us on Google News