3dots.ro

Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, cu COVID

Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, cu COVID

Victor Socaciu este internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Artistul are plămânii afectați și are nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira.

Socaciu a fost diagnosticat în urmă cu două zile şi transportat la spital întrucât starea sa  de sănătate este una fragilă, iar  plămânii îi sunt puternic afectaţi.

Din nefericire, Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul timpului ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenţii. Cântăreţul are şi diabet, iar în urmă cu câţiva ani a avut nevoie de un transplant renal.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul ±Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991.

Organizatorii, printre care şi Victor Socaciu, au ţinut cont de regulile impuse de autorităţi, iar evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

"În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puţin timp înaintea desfăşurării evenimentului.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este un autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.

Artistul a fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs