3dots.ro

Educație online. Profesor, unei eleve: «Atunci ce dracului trăncăni, idioato?» – video

Educație online. Profesor, unei eleve: «Atunci ce dracului trăncăni, idioato?» – video

Un profesor de chimie de la Liceul ”Alexandru Ghica” din Alexandria este acuzat că a jignit o elevă, căreia i s-a adresat cu apelativul "idioată” în timpul unei ore online. 

În înregistrarea transmisă News.ro se aude cum cadrul didactic, al cărui nume apare pe ecran, strigă: ”Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”

Când eleva îi cere profesorului să nu o mai jignească, acesta îi răspunde: ”Te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!”.

Profesorul, care are 38 de ani vechime în învăţământ, a obţinut 87,5 puncte la concursul pentru acordarea gradaţiei de merit de anul acesta, cel mai mare punctaj fiind 142,5.

Directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, Silvia Păun, a declarat că nu are cunoştinţă despre acel incident şi nici nu a primit nicio sesizare cu privire la comportamentul cadrului didactic.

Silvia Păun a confirmat că profesorul care ar fi fost înregistrat lucrează în liceul din Alexandria din anul 2005.

”Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ţine orele conştiincios, nu au fost reclamaţii cu privire la dânsul”, afirmă directorul.

Directorul liceului a precizat că la nivelul şcolii va fi deschisă o anchetă ”să vedem ce s-a întâmplat acolo”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs