Un producător de vin se laudă în emisiunea Viața Satului cu certificatele de virginitate ale angajatelor care zdrobesc strugurii

15 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

Producătorul de vin de la Crama Viișoara, Gheorghe Albu, s-a lăudat în emisiunea ”Viața Satului”, de la TVR, că firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la fete virgine să zdrobească strugurii în picioare.

Un producător de vin se laudă în emisiunea Viața Satului cu certificatele de virginitate ale angajatelor care zdrobesc strugurii

Și ca să nu zică lumea că bate câmpii, producătorul a prezentat în emisiune certificatele de virginitate ale fetelor.

”Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieși amar!”, se laudă patronul Cramei Viișoara, Gheorghe Albu, în timpul emisiunii ”Viața Satului”.

”Nu știu cum să vă spun asta căci mi-e mie jenă că am asistat la această discuție în iată, anul 2019, la televiziunea națională TVR. Aici, în emisiunea Viața Satului, patronul firmei producătoare de vin Viișoara a povestit cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare.

Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine - omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate. Da, România, da 2019, da atât se poate”, remarcă, Dora Constantinovici, cea care a semnalat evenimentul pe Facebook.