Viorel Cataramă, în carantină, după ce a fost într-un focar de coronavirus :«Am ferma convingere că nu voi păți nimic»

08 Mai 2020 | scris de Monica Pavelescu

După ce a anunțat public că susține teoria imunizării de grup și a cerut să i se permită să fie infectat în mod voluntar cu coronavirus, Viorel Cataramă a trecut la fapte...

Viorel Cataramă, în carantină, după ce a fost într-un focar de coronavirus :«Am ferma convingere că nu voi păți nimic»

”Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu pățesc nimic, distrugem țara degeaba.

Nu neg existența COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populației trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplină putere de decizie a propriilor acțiuni”, a declarat Viorel Cataramă.

Însuflețit de aceste idei, Cataramă a vizitat localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde primarul Sloboziei a cerut să fie instituită carantina totală, din cauza numeroaselor cazuri de infecție cu coronavirus.

”Am fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.

Am ferma convingere că nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, a scris politicianul pe pagina lui de Facebook.

”Nu neg posibilitatea de a mă infecta. Nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta e ca o posibilitate teoretică”, a declarat Viorel Cataramă pe această temă, pentru Mediafax.


CLICK - Follow us on Google News