N-a fost să fie! Viorel Cataramă, rezultat negativ şi la testul RT-PCR pentru coronavirus

15 Mai 2020 | scris de Anita Raicu

Planul lui Viorel Cataramă de a demonstra românilor că nu există niciun pericol în afecțiunea provocată de coronavirus se pare că este sortit eșecului...

N-a fost să fie! Viorel Cataramă, rezultat negativ şi la testul RT-PCR pentru coronavirus

În ciuda faptului că a luat în brațe tot ce-a prins în focarul de infecție de la Bărbulești, Cataramă a fost ocolit de coronavirus. Asta o demonstrează şi rezultatul testului RT-PCR pentru coronavirus, care este tot negativ.

Potrivit clinicii OK Medical, care a efectuat analizele,rezultatul testului RT-PCR pentru coronavirus indică "o valoare negativă, ceea ce relevă faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice".

Omul de afaceri în vârstă de 65 de ani a explicat că va mai face un test de coronavirus pentru că "aşa cere legea", pentru a putea ieşi din autoizolare.

"Aşa este legea în România. Ca să pot să ies din casă, am vorbit cu DSP şi ei mi-au spus că trebuie să mai fac un test. Şi am acceptat. Mai fac un test, ca să pot ieşi din casă", a explicat Cataramă pentru Libertatea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Într-un interviu, acordat o zi mai târziu, Cataramă a explicat de ce a mers în comuna Bărbulești. ”Am îmbrăţişat un bolnav cu coronavirus. Dar nu sunt un sinucigaş. Dacă voi avea simptome, mă tratez”, a spus el.


CLICK - Follow us on Google News