Viorel Cataramă susţine că are deja simptome de infectare: «Mi-a crescut temperatura, am o apăsare în piept»

10 Mai 2020 | scris de Monica Pavelescu

După cum era de așteptat, Viorel Cataramă revine cu amănunte despre starea sa de sănătate, după ce a mers deliberat la Bărbulești, în județul Ialomița, un focar de infecție cu coronavirus, tocmai pentru a-l contracta.

Viorel Cataramă susţine că are deja simptome de infectare: «Mi-a crescut temperatura, am o apăsare în piept»

”Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păţi nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbuleşti este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbuşim economia degeaba, fără motiv.

Acest virus va exista, îl vom lua cu toţii şi în proporţie de peste 95% nu vom avea nimic. Statul va trebui să se ocupe de persoanele vulnerabile şi nu să ne aresteze pe toţi la domicliu, să nu ne lase să muncim şi să ne ia drepturile şi libertăţile fundamentale", a declarat omul de afaceri pentru Antena3. 
 
"Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile", a mai adăugat Cataramă. 
 


CLICK - Follow us on Google News