3dots.ro

Unul din cei mai populari polițiști din România: ”După 27 de ani îmi dau demisia, renunțând la pensie” – video

Unul din cei mai populari polițiști din România: ”După 27 de ani îmi dau demisia, renunțând la pensie” – video

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Viorel Teacă, unul dintre cei mai populari polițiști, devenit cunoscut prin clipurile video publicate pe rețelele de socializare, și-a făcut publică decizia de a demisiona din Poliția Română.

”Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Poliția Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau să fiu fericit, oameni buni și să trăiesc în prezent!

P.S. Cât despre voi (societatea civilă), vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați! Norris, te iubește tati tău”, a scris polițistul pe pagina sa de Facebook.

Deși și-a mai anunțat această intenție la începutul anului, într-o filmare care era însoțită de mesajul: ”A fost o onoare să lucrez în Poliția Română! Vă iubesc”, decizia de astăzi a luat prin surprindere pe toată lumea.

Contactat de presa locală, avea să confirme faptul că intenționează să se retragă din Poliție, dar nu prin pensionare, întrucât vârsta nu-i permite, fără să ofere alte detalii.

O lună mai târziu, polițistul sibian avea să precizeze și printr-un alt mesaj scurt, fără să ofere detalii, că nu va ieși la pensie.

”Dacă erau salariile decente și condițiile optime sigur nu plecai! Te felicităm pentru decizia luată! Ai grijă de familia ta! Sănătate! Ai reîmprospătat imaginea polițistului român prin implicarea ta activă!

Sperăm ca niciodată să nu te compromiți politic și să îți păstrezi echilibrul și umanitatea! Succes!”, i-au transmis reprezentanții comunității ”Polițiști – Uniți suntem Puternici” într-un comentariu la postarea sa legată de decizia de retragere din Poliție.

Viorel Teacă a devenit extrem de popular prin intermediul rețelelor de socializare pe care postează cu regularitate clipuri video care devin rapid virale, pe diverse teme, preponderent educaționale sau pline de umor.

De asemenea, Viorel Teacă s-a numărat printre cei opt polițiști protagoniști ai unui serial AXN a cărui premieră a avut loc anul trecut.

Anul trecut, Viorel Teacă a fost ales să promoveze noile uniforme ale Poliției Române și a fost decorat de Ministerul Afacerilor Interne cu ”Emblema de Onoare”.

Absolvent de Drept, Viorel Teacă a lucrat și ca asistent medical, trei ani și jumătate, având cursuri de specializare în Anglia. Mai nou s-a arătat interesat de o tehnică japoneză pentru sănătate extrem de populară, obținând o certificare în Terapia Reiki.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs