3dots.ro

Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, primele declarații publice: ”Nu pot să dau timpul înapoi. Îmi pare rău!” – video

Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, primele declarații publice: ”Nu pot să dau timpul înapoi. Îmi pare rău!” – video

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a comis accidentul grav produs în localitatea 2 Mai aflându-se la volan după ce luase mai multe tipuri de droguri, spune că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat.

Tânărul, aflat în arest preventiv, a fost adus la DIICOT pentru audieri și a făcut primele declarații după tragedia pe care a provocat-o, soldată cu 2 morți.

La întrebările jurnaliștilor, care au asaltat mașina în care se afla, el a răspuns de mai multe ori: ”Îmi pare rău”.

Întrebat ce mesaj are pentru familiile victimelor, tânărul a spus: ”Nu am ce să spun… Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi!”.

În acest caz, DIICOT a chemat astăzi la audieri mai multe persoane, printre care și părinții lui Vlad Pascu, în condițiile în care mama tânărului este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar.

De asemenea, patru prieteni ai lui Vlad Pascu sunt verificați într-o operațiune anti-drog.

Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, 11 percheziții în București, în cadrul unei operaţiuni de amploare ce a fost denumită de autorităţi Hidra. Sunt vizați adolescenți din familii cu posibilități materiale, care ar fi vândut droguri în Capitală, dar și pe litoral. Aceștia sunt bănuiți că ar fi furnizat droguri la petreceri private.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs