Tatăl Robertei acuză că un martor și-a retras declarația după ce ar fi primit bani de la Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat

Tatăl Robertei acuză că un martor și-a retras declarația după ce ar fi primit bani de la Mihai Pascu

Ștefan Dragomir, tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, a declarat că un martor – vânzătoarea care l-a văzut pe șoferul drogat înainte să facă accident -, și-a retras mărturia din dosar după ce ar fi primit bani de la Mihai Pascu.

”Am înțeles că și fata, unde a fost el de și-a luat ciocolată, până la urmă și-a retras declarația, pentru că avem bani. Că era vai de capul lui, că nu știe pe ce lume trăit, și-a retras declarația acum, acum, de curând, doamnă. Păi uitați că se poate întâmpla.

Eu cum mă numesc Dragomir, colegul meu de suferință Valentin Olariu,(tatăl lui Sebastian Olariu cealaltă victimă a lui Vlad Pascu – N.R.) noi suntem oamenii modești, deci nu dumnealor, ne scuzați, dar noi nu avem bani să cumpărăm mărturii false sau retragem declarații.” a declarat Ștefan Dragomir.

”Ce e mai revoltător e că vorbim aici despre mușamalizare”

Ștefan Dragomir a mai declarat că Vlad Pascu este protejat de autorități, amintind în acest sens că viteza cu care circula mașina condusă de Vlad Pascu în scrisă în dosar – 102 kilometri pe oră -, este una greșită, cea reală fiind de 163 de kilometri pe oră.

”Ce e mai revoltător e că vorbim aici despre mușamalizare. Procuratura colaborează cu poliția, cu specialiști care fac cercetări la fața locului. Vreau să știu și eu de la specialiștii respectivi ce viteză îți trebuie ca să rupi pe cineva în două. Fac referire la Sebastian. 102km/h? Eu aștept răspuns ce înseamnă 100 de kilometri pe oră sau ce înseamnă 102 mile pe oră, pentru că în bordul mașinii aceleia de colecție viteza este exprimată în mile și în kilometri.”, a spus Ștefan Dragomir.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories