Peste 1.000 de lei pentru un vopsit de păr în Botoșani. «Am vorbit singură până la bancomat!»

10 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

O clientă a unui salon de înfrumusețare din Botoșani a avut parte de neplăcuta surpriză de a fi nevoită să plătească peste 1.000 de lei pentru o banală vopsire a părului...

Peste 1.000 de lei pentru un vopsit de păr în Botoșani. «Am vorbit singură până la bancomat!»

Mai precis 1.035 de lei a plătit o femeie din Iași care, eliberată din starea de carantină, s-a prezentat la un cunoscut salon de înfrumusețare din Botoșani pentru a-și vopsi părul, scrie Știri Botoșani.

Într-o postare făcută pe contul său de Facebook, clienta povestește că pe lângă prețul exorbitant pentru România, nu doar pentru Botoșani, una din regiunile cele mai sărace din țară, a avut parte și de servicii traumatizante.

”Asistentele aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine”, scrie clienta.

″În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un par foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și “asistentele” ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce par des, că vai intră multă vopsea, se mirau ca și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!!

Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!!

Concluzia: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!!!”, a mai povestit femeia.

Experiența nefericită a fost confirmată și de o altă clientă a aceluiași salon de frumusețe, care a plătit pentru a-și vopsi părul aici aproape un salariu minim sau echivalentul unei mașini de spălat ori a unui frigider.

”Și eu am pățit să nu am bani la mine …aveam doar 700 lei, credeam că acesta este un preț decent…Am vorbit singură până la bancomat…probabil aici a fost inclus și calciu primit pentru că, din păcate, am avut acolo o cădere.

În fine, m-am ales cu un păr ars, iar vopseaua s-a dus după câteva spălări și total dezamăgită. Trebuie să-mi fac curaj să mai intru în vreun salon”, a comentat o altă femeie.


CLICK - Follow us on Google News