Suceava. Unor pasageri ai unei curse low cost li s-a făcut rău din cauza căldurii insuportabile într-un avion defect ținut la sol 

02 Oct 2022 | scris de Cristina Romanescu

Panică, sâmbătă la amiază, pe aeroportul , după ce pasagerii au început să leșine într-un avion rămas blocat pe pistă din cauza unei defecțiuni tehnice.

Suceava. Unor pasageri ai unei curse low cost li s-a făcut rău din cauza căldurii insuportabile într-un avion defect ținut la sol 

Sâmbătă, la amiază, pasagerii unei curse a companiei Wizz Air s-au prezentat la aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava fiind convinși că vor ajunge în aceeași zi la Luton, în Anglia.

Numai că, din cauza unei defecțiuni tehnice aeronava nu a mai putut decola, fiind reținută la sol, după îmbarcarea pasagerilor.

Ceea ce a urmat a fost un calvar pentru cei aflați la bord, care au fost nevoiți să petreacă o oră închiși în aeronavă, fără aer condiționat, pe o căldură insuportabilă.

Unul dintre pasageri a declarat pentru stirisuceava.net că membrii echipajului nu le-au oferit nicio explicație pentru întârzierea zborului, le-au vorbit urât și le-au ignorat solicitările pentru deschiderea ușilor.

În aceste condiții, o persoană a leșinat la bord, primind îngrijiri de la un alt pasager care avea pregătire medicală.

Ulterior, un alt pasager a leșinat în aerogară și martorii povestesc că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că ușile erau închise și cei care urmau să i le acorde nu aveau pe unde să intre.

După ce au fost ținuți ore în șir fără să li se acorde vreo explicație, pasagerilor li s-a transmis că zborul a fost reprogramat pentru duminică, la ora 2:00.


CLICK - Follow us on Google News