Asia Express. Adda, după eliminare: «Iubireeeee, te iubesc în !#%@ mea!!!»

21 Apr 2020 | scris de Anita Raicu

Cu furie, nervi, înjurături și, destul de des, chiar cu isterie echipa formată din Adda și soțul său, Cătălin, a fost foarte aproape de a ajunge în finala concursului Asia Express...

Asia Express. Adda, după eliminare: «Iubireeeee, te iubesc în !#%@ mea!!!»

După aproape o lună jumate de tensiune, stres și combativitate, care le-au adus destul de multe comentarii negative, Adda și Cătălin au fost eliminați din concurs chiar înaintea marii finale.

Faptul că au avut destule sincope în etapa decisivă i-a poziționat de două ori pe ultimul loc în cursă, ceea ce îi făcea probabilistic să fie cea mai puțin norocoasă dintre echipe. Iar sorții i-au eliminat chiar după prima cutie deschisă.

Adda și-a împărtășit gândurile pe pagina sa de Facebook, imediat după momentul eliminării.

”Astia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trait cu tot sufletul experienta! Am invatat multe despre noi insine si despre celalalt, dar cel mai important - ni s-a confirmat ca putem trece peste orice greutate IMPREUNA! 

Ne-am dorit mult sa jucam finala mare dar “stelele au decis ca pentru noi a fost mai importanta calatoria decat destinatia.“ Cliseu- adevaru’ e ca am plans cu muci, am mai injurat de 5 ori si dupa m-am resemnat!

Am luptat pana la capat cum am putut noi mai bine si ne bucuram ca am ajuns pana in ultimul punct - Taipei! L-am vazut de sus, fericiti ca am reusit! Am tras cu ultimele puteri si, in cazul meu, cu ultimii neuroni inca intregi!

Iti multumesc, Catalin, ca mi-ai fost si imi esti sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gura mare care urla si te supara, dar care uita in 5 minute ce a zis si nu mai stie cum sa te impace. Dar eu am inima la fel de mare precum gura! Promit!

Sunt o norocoasa ca te am da’ si tu esti norocos. O nebuna mai mare nu gasesti, iar cu mine nu o sa te plictisesti niciodata. Si la 80 de ani eu o sa fac misto de tine! Dar si tu de mine ca stii ca nu ma supar! O sa radem pana o sa ne zboare protezele, iar nepotii nostrii o sa zica ca suntem pe ciuperci! 

Te iubesc cel mai mult pe tine si pe Alexutu nostru! Am promis “La bine si la rau” si asa a fost si in Asia Express. Ne-am ridicat unul pe celalat cand am cazut. Si, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori!

Nu sunt perfecta, dar important e ca recunosc asta si ca imi dau tot interesul sa fiu mai buna, sa corectez ce e rau si sa pastrez ce e bine. Sunt mandra de noi! Si pentru ultima oara —-IUBIREEEEE, TE IUBESC IN !#%@ MEA!!!”, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News