Adriana Săftoiu, despre cazul din Caracal: Cineva e mult mai deștept decât noi. Aruncă pe piață informații, manipulări. 80% din ce circulă este fals 

30 Iul 2019 | scris de Monica Pavelescu

Adriana Săftoiu spune că a rămas înmărmurită după ce a ascultat conversația dintre Alexandra și reprezentanții 112. Mai mult, aceasta a precizat că o mare parte din informațiile care sunt publice ar fi false. 

Adriana Săftoiu, despre cazul din Caracal: Cineva e mult mai deștept decât noi. Aruncă pe piață informații, manipulări. 80% din ce circulă este fals 

”Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

"Dacă ați auzi vocea acestei copile, depășește cu mult impactul public. Noi am ascultat ieri trei convorbiri, neputința autorităților de a o ajuta. Este de neînțeles ce se întâmplă. Deci noi ieri am înțeles că la ora 11 și 12 minute apelul se întrerupe. Ea nu a mai putut fi contactată, iar MAI vine și ne păcălește că polițistul a avut o super discuție cu ea. E o glumă teribilă. Din toate datele publice, nu mă convinge că acest monstru din Caracal le-a ucis pe aceste fete. Cineva e mult mai deștept decât noi. Aruncă pe piață informații, manipulări.

80% din ce circulă despre caz este fals. Cineva le aruncă în piață. Mă simt neputincioasă. Ar trebuie să le auziți vocile, lucrul ăsta o să vă sperie. Cum mama dracului oamenii aceia au fost la poartă și nu au făcut nimic. Ne cred tâmpiți pe toți? Ne păcălesc pe toți, eu așa cred. Ne lăsăm duși pe această direcție, eu cred că lucrurile sunt mult mai grave. Nimeni nu are curaj să destructureze, e mult mai grav", a mai precizat Adriana Săftoiu în direct la România TV.


CLICK - Follow us on Google News