Ana Maria Popescu: «Mă dor toate, credeți-mă pe cuvânt! E cea mai chinuită și mai muncită medalie din cariera mea» - video

24 Iul 2021 | scris de Cristina Romanescu

Ana Maria Popescu a câștigat medalia de argint în proba de spadă de la Jocurile Olimpice. În finală, românca a cedat la limită în fața chinezoaicei Sun Yiwen, 10-11. 

Ana Maria Popescu: «Mă dor toate, credeți-mă pe cuvânt! E cea mai chinuită și mai muncită medalie din cariera mea» - video

”Sper că de data aceasta să fie suficient, sper să fie ceva mai bine decât data trecută, când «Brânză a pierdut aurul», iar medalia să cântărească suficient cât să asigure un buget bun pentru viitorul scrimei românești.

E o medalie pe care am câștigat-o, sunt foarte fericită. Am trecut prin multe și trebuie să-mi mulțumesc mie pentru acest rezultat”, a declarat Ana Maria Popescu.

”Am 37 de ani, mă dor toate. Credeți-mă pe cuvânt! E cea mai chinuită și cea mai muncită medalie din toată cariera mea. Nu îmi pasă de aurul de la gâtul lui Sun. Îmi pasă de medalia mea. Pe care vreau să o țin pentru mine.

Dacă la Beijing nu am avut maturitatea necesară de a mă bucura de acea medalie, acum sunt foarte mulțumită de ce am reușit să fac.

Și e maximum ce puteam face la ce pregătire am avut, la ce chin și la cât contează sportul în România, trebuie s-o spunem și pe asta.

A fost maximum ce puteam face. Mă gândesc la toți oamenii care au fost acolo pentru mine, puțini, dar buni”, a spus Ana Maria Popescu, la scurt timp după decernarea medaliilor, pentru TVR. 


CLICK - Follow us on Google News