Anamaria Prodan și COVID-19: «Mi-a fost teamă, mai ales când auzeam că într-o fracţiune de secundă totul se poate agrava»

04 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

După un început asimptomatic, aventura Anamariei Prodan cu COVID-19, deși nu a avut nevoie de ATI, i-a cerut investigații medicale și tratament.
 
Impresarul de 47 de ani se luptă de aproape zece zile cu noul coronavirus şi, acum, după ce a depășit perioada critică a povestit despre ”întâlnirea“ sa cu această boala.

Anamaria Prodan și COVID-19: «Mi-a fost teamă, mai ales când auzeam că într-o fracţiune de secundă totul se poate agrava»

Ce a spus Anamaria Prodan?

”Am trecut şi hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tuşesc, dar am depăşit momentul.

Au fost momente ciudate. Nu m-am simţit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă faţă de alţi prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt şi vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic. (...)

Oricât te păzeşti nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu ştie despre ce vorbeşte. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îţi fie teamă. (...)

Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părţile că într-o fracţiune de secundă totul se poate agrava şi că nu poţi să respiri”, a spus Anamaria Prodan.


CLICK - Follow us on Google News