Primele declarații ale Andreei Antonescu după ce a divorţat în secret

02 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

După mai multe speculaţii apărute în presa tabloidă, care comenta separarea dintre Andreea Antonescu şi Traian Spak, într-un interviu acordat revistei Viva!, cântăreaţa a dezvăluit că actele de divorţ au fost depuse în urmă cu câteva luni. 

Primele declarații ale Andreei Antonescu după ce a divorţat în secret

Nu numai divorțul a fost făcut în secret, ci și căsătoria dintre Andreea Antonescu şi Traian Spak, eveniment petrecut în 2013, după o relaţie de opt ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Sienna. 

”În momentul acesta, atât eu, cât şi Traian suntem două persoane libere. Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi procedura birocratică. Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situaţia pe toate părţile.

Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp. Suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui“, a mărturisit Andreea Antonescu pentru sursa citată. 

Antonescu a amintit şi despre motivele care au dus la ruptură. 

”În timp, ţelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viaţa şi în America, dar şi în România, Traian se regăseşte doar în State. Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii şi de a trăi liber, după bunul plac“, a declarat Antonescu.


CLICK - Follow us on Google News