Andrei Caramitru, petrecăreților din Vama Veche: «De fapt sunteți la fel de proști ca ultimul bombardier...»

22 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Andrei Caramitru a ținut să comenteze, așa cum știe el, țâfnos, superior și sentențios, înfierându-i pe cei care au petrecut în Vama Veche weekend-ul trecut...  

Andrei Caramitru, petrecăreților din Vama Veche: «De fapt sunteți la fel de proști ca ultimul bombardier...»

”Sper ca cei care au fost la paranghelie in Vama Veche sunt mândri de ei. 2 barmanițe infectate acolo (care au pus mâna pe toate paharele și au urlat prețul si comanda la sute de oameni înghesuiți între ei).

Deja din câte aud o asistenta s-a infectat acolo și a băgat covid intr-un spital din Constanta. O angajata dintr-un minister a fost acolo si acum e cu simptome la birou și toți fug de ea, dar le e frica sa anunțe DSP.

Probabil mai sunt zeci de cazuri așa - e doar ce am auzit eu dintr-un cerc mic de prieteni. La sfârșit se vor număra și decesele.

Sper ca v-a plăcut Bolero-ul. Și ca sunteți mândri de voi. Ca de fapt sunteți la fel de proști ca ultimul bombardier care împarte covid printre fratii lui.

Ca doar nu credeați ca scriu doar despre nebuniile BOR și ale altora - dar despre voi nu ca sunteți domne telectuali cool din bulă etilizati in vamă”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa Facebook.


CLICK - Follow us on Google News