Anglia. Îndepărtat de autorități de mama lui, pe care o consola la funeraliile tatălui

06 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Un englez spune că se simte frustrat este ”furios și supărat” pentru că nu a fost lăsat să-și consoleze mama, în timpul înmormântării tatălui, din cauza regulilor de distanțare fizică.

Anglia. Îndepărtat de autorități de mama lui, pe care o consola la funeraliile tatălui

Craig Bicknell spune că un angajat al crematoriului Crownhill a oprit ceremonia de înmormântare pentru a le spune lui și fratelui său să-și mute scaunele la distanță, unde erau puse inițial, conform BBC.

Bărbatul susține că luat decizia de a se apropia de mama sa pentru că aceasta era dărâmată de durere și era îngrijorat din cauza ei.

Consiliul local din Milton Keynes, care administrează clădirea, a transmis că regretă situația creată, însă a precizat că o astfel de abordare a fost necesară.

”I-am anunțat pe toți că la un moment dat o să fie nevoie să-mi consolez mama. Când am văzut cât se consumă și în ce stare este, am decis că trebuie să o liniștesc și am pus brațul în jurul ei”, spune Craig Bicknell.

La începutul funeraliilor, scaunele erau așezate la distanța corespunzătoare, dar el a decis să-l mute pe al său pentru a o mângâia pe cea care i-a dat viață.

Când fratele său i-a urmat exemplul, un angajat s-a repezit spre ei și le-a spus: ”Trebuie să le pui (scaunele - N.R.) înapoi, mi-e frică. Nu puteți muta scaunele, vi s-a spus”.

”Ne-a stricat ziua în totalitate. A fost un sentiment cu adevărat înspăimântător. Nu l-am mai simțit niciodată".

”Ne pare rău că am supărat această familie. De obicei, nu intervenim, dacă o persoană trebuie consolată de un alt membru al familiei, dar de această dată a fost necesar, chiar dacă a fost vorba de persoane care locuiesc în aceeași casă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Consiliului Local din Milton Keynes a transmis.

Potrivit restricțiilor actuale, în Anglia, la înmormântări pot participa cel mult 30 de persoane, iar distanțarea fizică trebuie ”respectată strict”.


CLICK - Follow us on Google News