Arad. Un tată şi-a găsit copilul de 9 ani mort în casă, înjunghiat, mama acestuia fiind rănită grav

21 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

Un copil de nouă ani a fost găsit mort într-o locuinţă din municipiul Arad, alături de mama rănită grav, în noaptea de luni spre marţi, cei doi având urme de răni provocate de cuţit.

Arad. Un tată şi-a găsit copilul de 9 ani mort în casă, înjunghiat, mama acestuia fiind rănită grav

Victimele au fost găsite de soţul femeii, când s-a întors acasă dintr-o localitate învecinată, unde familia are o a doua casă. El a cerut ajutorul vecinilor, iar o femeie a sunat la 112.

Echipajul medical sosit a constatat decesul copilului, în timp ce femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată şi dusă la spital.

Procurori criminalişti şi poliţişti au cercetat locuinţa pe parcursul nopţii şi au discutat cu locatari din bloc, care au spus că nu au auzit zgomote dinspre apartament decât în momentul sosirii bărbatului, care a strigat după ajutor.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat că cercetările sunt în desfăşurare, însă se desfăşoară in rem, pentru că mama copilului, care ar fi încercat să se sinucidă, nu a putut fi audiată, fiind internată.

"Mama copilului ar fi încercat să se sinucidă prin secţionarea carotidei. Este internată în spital şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice", a precizat Tarcea.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde este internată femeia, au declarat că aceasta este în stare stabilă şi conştientă, iar în cursul zilei de marţi va fi transportată la Spitalul de Psihiatrie pentru o evaluare. Pacienta are multiple plăgi prin înjunghiere în zona cervicală şi la nivelul antebraţelor.


CLICK - Follow us on Google News