Coronavirus. Un supermarket australian raționalizează hârtia igienică, după ce stocurile au fost lichidate de oamenii cuprinși de panică

04 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

Un supermarket din Australia a decis raționalizarea hârtiei igienice după ce oamenii au golit rafturile, pe fondul pancii create de coronavirus, scrie The Guardian.

Coronavirus. Un supermarket australian raționalizează hârtia igienică, după ce stocurile au fost lichidate de oamenii cuprinși de panică

Compania Woolworths a anunțat că va limita vânzarea la patru pachete pentru fiecare client astfel încât produsele să ajungă la cât mai multă lume.

Rafturile supermarketului au fost pur și simplu golite, oamenii făcându-și provizii cu produse de bază, cuprinși de panica generată de criza coronavirsului, scrie Guardian.

Și compania australiană care se ocupă cu reciclarea hârtiei ”Who Gives a Crap” a anunțat că a vândut imediat toate stocurile.

Anunțul a fost făcut miercuri, într-o declarație de presă intitulată “holy crap”, reprezentanții companiei punând epuizarea stocurilor pe seama ”nebuniei” generate în ultima vreme. Ei au făcut apel la oameni să își păstreze calmul.

”Și noi simțim această nebunie. Ne gândim cum să facem să încurajăm empatia, generozitatea și calmul. Dacă aveți mai multe role, vedeți dacă nu cumva vă puteți ajuta vecinii care au nevoie”, au mai transmis ei.


CLICK - Follow us on Google News