Peripeţiile unui pensionar austriac cu trei românce. «Credea că va trăi aventura vieţii...»

03 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Un austriac în vârstă de 66 de ani era convins, după ce a cunoscut trei românce, de 24, 25 şi 48 de ani, că va trăi aventura vieţii sale, numai că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură...

Peripeţiile unui pensionar austriac cu trei românce. «Credea că va trăi aventura vieţii...»

Potrivit publicaţiei austriece Krone, cele trei femei i-au câştigat relativ uşor încrederea austriacului şi l-au atras într-o capcană.

Pensionarul nu a realizat deloc de ce se ascunde de fapt în spatele invitației celor trei femei de a se distra împreună într-un apartament, aşa că s-a grăbit să accepte invitaţia.

Numai că petrecerea nu a mai avut loc, fiind întreruptă de un alt bărbat, care alături de cele trei femei, l-a sechestrat pe pensionar.

Timp de aproape două luni, de la începutul lunii august, românii l-au ţinut prizonier pe austriac, și în tot acest timp au retras în mod repetat bani din contul său bancar. În total, pensionarului i s-au sustras zeci de mii de euro din cont.

Până la urmă șansa bărbatului a fost că mai mulţi vecini, care îl văzuseră pe timpul verii de mai multe ori în compania româncelor, au intrat la bănuială după ce acesta a dispărut subit şi nu a mai fost găsit în apartamentul său.

Vecinii au anunţat poliţia, iar investigaţia i-a dus pe oamenii legii la apartamentul româncelor, unde l-au găsit pe austriac. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost sechestrat, dar că în tot acest timp a fost tratat foarte bine. 

O parte din banii sustraşi de pe cardul acestuia au fost găsiţi, în numerar, în casă. Nu s-a descoperit încă unde sunt restul banilor, dar, între timp, cei patru cetățeni români au fost arestaţi preventiv, iar acum sunt închişi la penitenciarul Graz-Jakomini.


CLICK - Follow us on Google News